Vennligst vent...

 
 

 
Selskapslokaler Jakt Om oss
 
Om oss
Historikk
Kontakt
Diplom
   

Lynum Gårdsmat er en liten bedrift drevet av Randi Marie Lynum og døtrene Kirsten Marie og Rannfrid. Lynum Gårdsmat skal i hovedsak tilby hjemmeforedlet kjøtt.

 

Bedriften er bygd opp på gården Lynum nordre som ligger 5,5 km sør for Skogn sentrum. Gården eies og drives av Randi Marie og Frode Lynum, og har i dag en forholdsvis stor produksjon av Simmental storfekjøtt, i tillegg til melkeproduksjon. Lynum Gårdsmat ble etablert i 2001, og gjør gården til mer enn en vanlig råvarefabrikant. Målet med bedriften er å gi forbrukere, restauranter og hoteller i nærområdet produkter av høy kvalitet sammen med en sikkerhet om hvor varene kommer fra. I dag drives bedriften av Randi Marie og Frode sammen med døtrene Kirsten Marie og Rannfrid.

 

Lynum Gårdsmat legger opp produksjonen profesjonelt ved hjelp av fagfolk med mange års erfaring. I egne moderne produksjonslokaler videreforedles svine- og storfekjøtt produsert på gården og av samarbeidspartnere i nærområdet. Ved bruk av gamle mattradisjoner byr vi fram et bredt utvalgt av kjøttprodukter med høy kvalitet.

Hoveddelen av produktene selges gjennom dagligvarebutikker i regionen. Gårdens egen ferskvaredisk fylles før jul hvert år med et ekstra bredt utvalg av fristende og smakfulle produkter. 

Ferskvaredisk

I tillegg til direkte salg av kjøttprodukter finnes det også selskaps/møtelokaler på gården. Lokalene passer til selskap av alle slag (opp til 50 gjester), og det serveres utsøkte retter med råvarer fra produksjonslokalene i etasjen under.

 
 
 

www.lynum.no www.lynum.no www.lynum.no